Offroad i en Porsche

Skrevet af / juli 13, 2018

Alle mænd har en ting for biler, på det punkt minder jeg om alle andre. Jeg elsker biler, hurtige, store eller bare flotte biler, det er sådan set ligegyldigt. Så længe det kører på benzin og har hjul, så er jeg allerede fan.

Fra at være bilelsker, til det jeg gjorde ved min elskede Porsche sportsvogn er ikke noget jeg kan se sammenhæng mellem desværre. Jeg havde en flot Porsche sportsvogn, som jeg var meget glad for. Den var som førnævnt både hurtig og flot, så den havde næsten hele pakken, udover offroad pakken desværre.

Så den dag jeg valgte at trække den ud på en grusvej, der senere hen blev til et mudderspor som til aller sidst forsvandt. Så tænkte jeg ikke på hvor meget jeg elskede bilen, men nærmere hvor sjovt det var.

Den morsomhed forsvandt desværre ganske kort efter mit første stop hvor jeg ser hvad jeg har gjort ved min elskede racer. Udover skidtet havde jeg også lavet lidt stenslag og ridser, så helt gratis var det altså ikke at testkøre min elskede bil.

En god historie blev det da til, sjovt for andre er ikke altid sjovt for mig selv. Så er det godt en bil kan afleveres til en mekaniker og blive pæn igen. Fordi køreevnerne mistede den slet ikke, det er jeg faktisk lidt imponeret over.


Tagged as
Forsæt læsningen