Middag på Terrassen

Skrevet af / december 13, 2018

En dejlig middag med konen på vores smukke terrasse, med en endnu smukkere udsigt.
Jeg har altid været hårdtarbejdende, men det betyder ikke jeg synes jeg helt har fortjent alt det jeg har. Jeg har i den grad også været heldig, ellers ville jeg aldrig have fundet sådan en dejlig kone at dele udsigten med.

Her sidder vi og nyder den første “Brunch” på vores terrasse med en helt fantastisk formiddags udsigt, om morgenen får vi solen lige i øjnene, så det er en god undskyld for at sove til kl 10, og starte dagen der.

Jeg var endda så heldig at min dejlige kone havde været i køkkenet hele morgenen, og været ved den lokale bager for at få frisk brød. Dette er helt klart min definition af en perfekt søndag, smukke omgivelser med de mennesker jeg holder aller mest af.