Jul hos familien Ginnerskov

Skrevet af / december 13, 2017

En kort historie om mig og min kones første jul sammen i vores nye hus, med vores elskede hund.

Vi havde købt hus i Spanien kort efter sommerferien, og havde brugt det meste af det halve år op til jul på at forberede og færdiggøre huset. Vi skulle blandt andet renovere terrasse, køkken og stue.

Da alt arbejdet stod færdigt var der ikke mange dage til juleaften, så vi nåede knap ud og hente mere julepynt end der der skulle på træet og en rensdyrs krone til hunden.

Det var den aller første gang vi havde en jul i det hus, og jeg må sige at det kunne næsten måle sig med det stadie af ekstase man er i sine barndomsminder om jul i barndomshjemmet med forældre og familie. Jeg havde nemlig fået den bedste gave jeg kunne ønske, en dejlig kone og et flot og færdig hus.


Tagged as
Forsæt læsningen