Helikoptertur med Datteren

Skrevet af / marts 13, 2018

Her ser i mig og min datter på vores første fælles helikoptertur.
Jeg har da en enkelt gang eller to været ude og flyve helikopter, ikke fordi det er praktisk overhovedet. Men det er da sjovt, og den oplevelse ville jeg gerne give min pige, selvom hun måske stadig er lidt for ung til at kunne huske det fremover.
Vi lejede en helikoptertur ved vores nærmeste lufthavn, derefter var det ikke mere end en kort køretur til lufthavnen før vi fik hele udstyret på.
Jeg er ganske vidst forretningsmand, men jeg er endnu ikke så travl at jeg har droppet bilen til fordel for privatfly eller helikopter, men når jeg engang kan give tingene videre til hende den lille, så ville det da være fedt hvis vi havde en lille hangar med legetøj, som hun har kendt hele hendes liv.


Tagged as
Forsæt læsningen