Besøg i Danmark

Skrevet af / december 13, 2018

Her er jeg på mit første besøg hjemtil Danmark efter jeg havde investeret i nyt hus og var blevet gift med konen. Blot fordi jeg har hus og familie i Spanien, betød jo ikke at jeg havde mistet den i Danmark.

Her ser i mig sidde med min far ved vandet i Nordsjælland, hvor han for nyligt er flyttet hen sammen med min mor. Jeg havde selvfølgelig også konen med hertil, men der var jo en der skulle tage billedet, som blev gjort rigtigt flot.

Jeg besøger nu mere jævnligt mine forældre, da jeg først og fremmest har flere penge til at kunne tage hjem på besøg. Men jeg har måske også en smule hjemve efter Danmark, det er trodsalt mit hjemland, og det sted jeg har brugt størstedelen af mit liv.

Danmark og Spanien er slet ikke sammenlignelige, derfor er det jo dejligt at man kan rykke lidt frem og tilbage.